Invalidovna má nový edukační program pro děti

Správa Invalidovny připravila pro nadcházející návštěvnickou sezónu nový program pro žáky základních škol s názvem ,,Objev Invalidovnu". Ten formou zábavného programu plného hledání otázek a odpovědí představí Invalidovnu a také to, jak se v ní kdysi žilo.

Pro žáky základních škol jsme ve spolupráci s edukačním oddělením NPÚ připravili program, ve kterém se žáci prvního i druhé stupně dozví, jak se kdysi žilo na Invalidovně. Prohlídka, vedená formou bojovky, je plná hledání otázek. Odpovědi na ně žákům přiblíží historii barokního areálu Invalidovny, pojďte jej společně objevit!

Nabízený program je tematicky směřován k rámcovým vzdělávacím programům pro základní školy (Člověk a jeho svět člověk a společnost - místo, kde žijeme – lidé kolem nás). Přizpůsoben je věku žáků, na mladší děti čeká bojovka s hledáním vzkazů a pokladem na konci. Starší žáci mohou svá pozorování zaznamenat do pracovního listu.

Určeno pro: první i druhý stupeň základních škol 1. - 5. třída (forma bojovky) a 6. – 9. třída (forma s pracovním listem).

Kdy: od 3.4. 2020 každý pátek dopoledne, začátek po domluvě
Trvání: 50 minut
Cena: 20 Kč/žák, pedagogický doprovod zdarma
Rezervace a další informace: uhlirova.petra@npu.cz, 724 816 966